Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ & ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 4ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ


Μετά το συμβούλιο της Πέμπτης 27/10/2016 όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το σχολείο οι δυο σύλλογοι αποφάσισαν την έκδοση κοινής ανακοίνωσης σαν δείγμα θέλησης και διάθεσης συνεργασίας και προσπάθειας ώστε όλα τα προβλήματα να λύνονται με διάλογο.
Οι δύο σύλλογοι θέλουν να ενημερώσουν τους γονείς και τους μαθητές ότι θα προσπαθήσουν να εργαστούν για την καθημερινή βελτίωση του σχολείου μας σε όλα τα επίπεδα.
Σε μια περίοδο έντονων οικονομικών προβλημάτων και έντονης οικονομικής ανασφά-λειας για το μέλλον, το σχολείο μας πρέπει να λειτουργήσει σαν φάρος έμπνευσης και δημιουργίας για τα παιδιά μας.
Το σχολείο είναι ο πιο σημαντικός κοινωνικός χώρος διότι παίζει σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση του χαρακτήρα των νέων ανθρώπων και εμείς σαν μεγαλύτεροι έχουμε διπλή ευθύνη απέναντι σε αυτό.
Ο χώρος αυτός επίσης αξίζει τις μέγιστες προσπάθειες κάθε κοινωνικοποιημένου ανθρώπου.
Θα γίνουν προσπάθειες για εκδηλώσεις , ομιλίες , εκδρομές , καινούργια πράγματα εντός και εκτός σχολείου με κύριο στόχο την ενίσχυση της δημιουργικότητας, της έμπνευσης, της καλύτερης διάθεσης και της διεύρυνσης των γνώσεων των παιδιών.
Στην προσπάθειά μας αυτή καλούμε όλους τους γονείς και τους μαθητές όπου χρειαστεί να βοηθήσουν. Νέες ιδέες και προτάσεις των γονέων ή των μαθητών θα λαμβάνονται σοβαρά υπόψη από εμάς.

Για τον Σύλλογο Διδασκόντων Για το Σύλλογο Γονέων και
Κηδεμόνων
Η Πρόεδρος - Διευθύντρια ο Πρόεδρος του ΔΣ
Κυρία Μαρία Μακρίδου Κύριος Γιάννης Ρήγας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.