Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Νέο "κύκλο" κινητοποιήσεων ξεκινά το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

Νέα δυναμική διαμαρτυρία ξεκίνησε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Αχαρνών.
Αναρτήσαμε ένα τεράστιο πανό στην πρόσοψη του Σχολείου, αλλά και αφίσες με το αίτημα της άμεσης επιστροφής και χρήσης στους μαθητές και καθηγητές , της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων.  Η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων εδώ και σχεδόν 10 χρόνια έχει "καταληφθεί" και χρησιμοποιείτε σαν γραφείο καθηγητών στην απογευματινή βάρδια από το ΙΕΚ Αχαρνών.
Το νέο ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 4ου Γυμνασίου Αχαρνών από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το έχει αναδείξει σαν πρώτης προτεραιότητας θέμα προς επίλυση και μάλιστα έχει κάνει και πρόταση προς τον Διευθυντή του ΙΕΚ Αχαρνών για μεταφορά των γραφείων τους ακριβώς δίπλα από την αυλή του Σχολείου σε αίθουσες οι οποίες ανήκουν στο Σχολείο και είναι άμεσα διαθέσιμες. 

Η θέση του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 4ου Γυμνασίου Αχαρνών είναι ότι πρέπει άμεσα να παραδοθεί η αίθουσα στους μαθητές και καθηγητές του Σχολείου για την καλή και εύρυθμη λειτουργία του. 

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 4ου Γυμνασίου Αχαρνών θα συνεχίσει με ακόμα πιο δυναμικές κινητοποιήσεις εάν δεν λυθεί άμεσα αυτό το πολύ σοβαρό και χρόνιο πρόβλημα του Σχολείου και ζητά την συμπαράσταση όλων τον Γονέων αλλά και κατοίκων των Κάτω Αχαρνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.