Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Συνάντηση του Δ.Σ. με Δήμαρχο & Αντιδήμαρχο Αχαρνών

Φωτό από την συνάντηση, από αριστερά,
Σωτηρίου, Δουκλιάς, Κατσανδρής, Μαλλιαρός.
Τις προηγούμενες ημέρες το Δ.Σ. του συλλόγου μας ζήτησε από τον Δήμαρχο Αχαρνών κ. Ντούρο συνάντηση για θέματα που απασχολούν το σχολείο μας. Το ραντεβού έγινε την Πέμπτη 14 Απριλίου στο γραφείο του Δημάρχου παρουσία του Αντιδήμαρχου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Πολιτισμού κ. Κατσανδρή και αντιπροσωπείας από το Δ.Σ. του Συλλόγου μας η οποία αποτελούνταν από τον Πρόεδρο κ. Άκη Δουκλιά, την Αντιπρόεδρο κα. Ελένη Σωτηρίου και το μέλος του Δ.Σ. κ. Ευάγγελο Μαλλιαρό.Δυστυχώς την στιγμή που ξεκινούσαμε την συζήτηση μας, αυτή διεκόπη
από ένα τηλεφώνημα στο Δήμαρχο για σοβαρό ατύχημα που έγινε στο αμαξοστάσιο του Δήμου και ο Δήμαρχος έπρεπε να διακόψει την συνάντηση μας. Τελικά η συνάντηση έγινε με τον κ. Κατσανδρή και διάρκεσε πλέον της 1 ώρας και άκουσε με πολύ προσοχή όλα μας τα προβλήματα  στα οποία σε κάποιο μας έδωσε λύση αμέσως και δεσμεύτηκε να μας απαντήσει εντός των προσεχών εβδομάδων για τα υπόλοιπα.

Το κυριότερο από τα θέματα που συζητήθηκε με τον κ. Κατσανδρή είναι βέβαια το θέμα με την κατάληψη της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του σχολείου μας από τους καθηγητές του ΙΕΚ Αχαρνών, θέμα που γνωρίζει ο Αντιδήμαρχος και βλέπει με συμπάθεια το δίκαιο του αιτήματος μας, μερικά από τα θέματα που συζητήθηκαν ακόμη ήταν η Αστυνόμευση εξωτερικά του προαύλιου χώρου του σχολείου μας από την Δημοτική Αστυνομία και διάφορα τεχνικής φύσης θέματα που έχουν να κάνουν με την καλή και εύρυθμη λειτουργία του σχολείου μας.

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας έχει προγραμματίσει και άλλες συναντήσεις τις επόμενες εβδομάδες με το Γραφείο Β' Βάθμιας Εκπαίδευσης και το Υπουργείο Παιδείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.