Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

VIDEO: Οι "Εφιάλτες" ξαναχτύπησαν

Σε μία πολύ ωραία βραδιά που διοργάνωσε για πρώτη φορά η Ένωση Γονέων Αχαρνών στο γεμάτο από κόσμο θέατρο "Μίκης Θεοδωράκης" χόρεψαν οι "Εφιάλτες". Τα παιδιά μας συμμετείχαν με ελλείψεις λόγω ελαφρών τραυματισμών που είχανε κατά την διάρκεια της προετοιμασίας τους, εάν και με ελλείψεις η παρουσία τους ήταν εκπληκτική και κέρδισαν το πιο
ζεστό χειροκρότημα των θεατών. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Κατσανδρής, ο προϊστάμενος του γραφείου πρωτοβάθμιας κ. Φούκας και άλλοι επίσημοι. Τα παιδιά μας συνόδεψαν η Διευθύντρια του σχολείου μας κα Τριανταφύλλου, η φιλόλογος και υπεύθυνη της ομάδας κα Παππά, ο γυμναστής του σχολέιου μας κ. Καλύβας, ο πρόεδρος  κ. Δουκλιάς και η αντιπρόεδρος κα Σωτηρίου του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων. Ο πρόεδρος αλλά και όλο το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Αχαρνών νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει προσωπικά τον πρόεδρο της Ένωσης Γονέων Αχαρνών κ. Καρυδάκη αλλά και όλο το Δ.Σ. για την φιλοξενία και για την υπέροχη βραδιά που μας χάρισαν και υποσχόμαστε ότι θα βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό τους σε τέτοιες σημαντικές διοργανώσεις.

Να σημειώσουμε ότι η ομάδα χορού του σχολείου μας "Εφιάλτες" κέρδισε την πρώτη θέση στο σχολικό διαγωνισμό χορού που πραγματοποιήθηκε στο Μουσικό Σχολείο Παλλήνης την Τετάρτη 4 Μαΐου 2011 υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής.


Χορογραφία

Μαρία Κουρέτα, Ελένη Ντάφλου

Χορεύουν με αλφαβητική σειρά
Γαϊτανάκη Αριστέα
Γεωργακοπούλου Αφροδίτη
Ζωγούλα Διονυσία
Κουρέτα Μαρία
Ντάφλου Ελένη
Ξένου Ελένη
Παπαγιάννης Γιάννης
Παπαδόπουλος Μιχάλης
Πεππέ Στέλλα


Πατήστε ΕΔΩ για να δείτο το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.