Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Υπέροχη η ημερήσια εκδρομή στην Ερέτρια και στην Χαλκίδα

Πραγματοποιήθηκε η μονοήμερη εκδρομή του σχολείου μας την Πέμπτη 3 Μαΐου στην Ερέτρια και στην Χαλκίδα. Τα παιδιά μας είχαν αρχίσει από νωρίς να μαζεύονται στο προαύλιο του σχολείου μας και με ανυπομονησία περίμεναν την αναχώρηση. Υπέροχη ηλιόλουστη ημέρα και στις 8:15 ήλθαν τα πέντε πούλμαν που θα μας μεταφέρανε στις πόλεις της Ερέτριας και της Χαλκίδας. Στις 8:55 τελείωσε ο σχολαστικός έλεγχος από κλιμάκιο της Τροχαίας στα πούλμαν και ξεκίνησαν για το ταξίδι τους. Κατευθυνθήκαν απευθείας στην πόλη της Ερέτριας όπου και παρέμειναν μέχρι το μεσημέρι και μετά μετέβησαν στην Χαλκίδα. Και στις δύο πόλεις έγινε
ξενάγηση από τους καθηγητές του σχολείου μας. Στις 18:00 βρέθηκαν όλοι πίσω στα πούλμαν και αφού έγινε καταμέτρηση των παιδιών ξεκίνησαν για την επιστροφή η οποία ήταν μέσα στην χαρά και το τραγούδι.

Η Διευθύντρια κα Τριανταφύλλου διαβεβαίωσε το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων ότι όλα κύλησαν πολύ ομαλά στην εκδρομή και δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα. Η εκδρομή ήταν άρτια οργανωμένη από επιτροπή των καθηγητών σε όλα τα επίπεδα και οι καθηγητές που συνοδεύανε τα παιδιά μας ήταν συνεχώς σε κίνηση.

Και του χρόνου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.