Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Δημοτικό συμβούλιο για την παιδεία!

Την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου έγινε Δημοτικό συμβούλιο με θέμα αποκλειστικά την Παιδεία. Συζητήθηκαν πολλά θέματα και έγιναν ομιλίες από τον Πρόεδρο της Ένωσης Γονέων Αχαρνών, τον Πρόεδρο Ομοσπονδίας Ενώσεων Συλλόγων Γονέων Ανατ. Αττικής,τον Πρόεδρο Συνομοσπονδίας Γονέων Ελλάδος, τον εκπρόσωπο Συλλόγου Εκπαιδευτικών "Ο Σωκράτης" και του προϊστάμενου γραφείου Πρωτοβάθμιας Αχαρνών, πήραν τον λόγο όλοι οι
επικεφαλής των παρατάξεων και τοποθετήθηκαν στα θέματα που είχαν τεθεί και όλοι καταδίκασαν την έλλειψη σχολικών βιβλίων.
Όλα όσα ειπώθηκαν ήταν πολύ χρήσιμα και ενδιαφέροντα αλλά δύο ήταν τα θέματα που ενδιαφέρουν άμεσα το σχολείο μας, η πρόταση του πρόεδρου δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής κ. Σπύρου Βρεττού για έγχρωμη εκτύπωση των 20 πρώτων σελίδων όλων των βιβλίων των Γυμνασίων και Λυκείων με έξοδα του Δήμου, πρόταση την οποία χαιρετίζουμε και αναμένουμε με χαρά.
Το δεύτερο θέμα ήταν η ανακοίνωση στο Δ.Σ. από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Γιάννη Κατσανδρή ότι το θέμα με την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου μας το έχει αναλάβει προσωπικά και είναι θέμα ημερών να παραδοθεί η αίθουσα -μετά από 10 και πλέον χρόνια- για χρήση στους μαθητές και καθηγητές του σχολείου μας.
Στο Δημοτικό  Συμβούλιο το σχολείο μας εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Άκης Δουκλιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.